Nieuws2019-02-20T17:35:25+01:00

Sjamanen-drum

Wil je meedoen in de drumcirkel, met je eigen Sjamanen-drum? Mail of bel voor de eerstvolgende datum! Je bent er welkom!

Spookhuizen reinigen

Ik kom naar je toe om de plaats of het huis energetisch te reinigen. Bij vreemde klachten, slaapproblemen, windvlagen en dergelijke gewaarwordingen. Bel voor een afspraak.

Ik kom al een aantal jaar bij Carla, voornamelijk voor gesprekken en stembevrijding, maar ook voor bio-resonantie testen en voetreflexologie. Daarnaast neem ik soms deel aan activiteiten die Carla organiseert zoals mantra zingen en het klankkleurkoor. Dit alles in een persoonlijke, prettige omgeving.

Het meest bijzondere aan Carla vind ik dat zij heel intuïtief werkt. Geen vooropgesteld behandelplan volgens een vast protocol. Carla luistert heel goed en bepaalt samen met mij waar op dat moment behoefte aan is. De ene keer is dat een actieve sessie met stem, een andere keer een stille, meditatieve sessie.

Tijd speelt geen rol, er is iemand die echt en oprecht aandacht voor mij heeft. Dat voelt iedere keer opnieuw als een cadeautje.

Met hulp van Carla ben ik mijn eigen stem aan het herontdekken. Dat gun ik iedereen.

Ina
Ga naar de bovenkant