Laatste afgelopen Evenementen

Workshop Klank en Healing

De Zon Rondom Ringdijk BP 16, Amstelveen

Een dag van diepe ontspanning, klank, healing, Sacred movement en symbolen. De helende kracht van klank en kleur... om bij op te laden, los te laten waar nodig, zacht te zijn voor jezelf. De kracht vinden om in beweging te komen, je lichaam te voelen, te dansen en te zingen. De ochtend bestaat uit een welkom, ... (lees hier verder)

€65

Mantrazang en meditatie

Praktijk Clarity Multatulilaan 7, Uithoorn

Een Mantra is een heilige spreuk, gebed of religieuze zin uit een tekst die gereciteerd of gezongen wordt om de geest vrij te maken van (storende) gedachten. Dit geeft helderheid en vrede. Afsluitend doen we een meditatie, die voorafgegaan wordt door het spel op de Tanpura, een bekend Indiaas muziekinstrument dat als ondertoon of als ... (lees hier verder)

€15

Meditatie en Klank – buiten

Praktijk Clarity Multatulilaan 7, Uithoorn

Woensdag 17 juni zijn we weer in het bos tot de schemering invalt. Mediteren, bewegen, ademen, luisteren, verstillen en klank maken. Ontspannend, bijzonder, door de energie in het bos, veilig en verbindend. Welkom! We verzamelen dit keer op de Multatulilaan7 in Uithoorn, om 19.15uur. Vandaar vertrekken we naar De plek in het Libelle Bos. Neem ... (lees hier verder)

€15