Project omschrijving

Voetreflexzonetherapie en massage

De Bond van Europese Reflexologen (BER)

De basis van reflexologie is stimulans van  de reflexzones op de voet waarmee je  organen, spieren, weefsels activeert. Dit geeft een diepe ontspanning en werkt licht ontgiftend. Het ruimt blokkades op, op fysiek en geestelijk niveau. Het is toe te passen bij uiteenlopende klachten en is ook erg geschikt voor hyperactieve kinderen en volwassenen.
Ik gebruik bij alle behandelingen zuiver etherische of Ayurvedische kruidenolie afgestemd op de klacht en de constitutie.

Ik ben lid van De Bond van Europese Reflexologen (BER).

Reflexologie bij zwangerschap(swens) en na de bevalling

Ook als u zwanger bent of net bevallen is voetreflexologie heel geschikt. Ik stem elke behandeling af op de individuele cliënte.

Wilt u graag zwanger worden, dan kan reflexologie je helpen.. Het geeft de optimale ontspanning, fysieke, mentale en emotionele conditie aan u en uw partner.

Speciale klachten tijdens zwangerschap die ik kan behandelen:

  • misselijkheid, zuurbranden
  • vermoeidheid, rug/bekkenkklachten
  • stemmingswisselingen/huilbuien
  • oedeem (dikke handen en voeten)
  • (terugkerende) blaasontsteking
  • ondersteuning en begeleiding bij hoge bloeddruk
  • obstipatie/vertering

Na de bevalling is de behandeling gericht op o.a. herstel, ontspanning, hormonale balans en ondersteuning bij stress.

Een massage of een sessie stembevrijding bij Carla ervaar ik altijd als een cadeau. Carla neemt echt de tijd voor me en luistert naar mijn behoeften. Ik voel me ontspannen en opgeladen als ik bij Carla ben geweest voor massage. Maar ook stembevrijding ervaar ik als bijzonder. Ik kom eindelijk bij mijn gevoel en kan het uiten via mijn stem, spelenderwijs en zonder taboe. Daarbij voel ik wat er gebeurt in mijn lijf, hoe mijn lijf ontspannt en alles beter stroomt! Dat werkt voor mij echt bevrijdend. Echt een aanrader!

Sylvie