Carla de Brave

Ik ben Carla de Brave, partner van Melle, moeder van Jarich en Maaike en grootmoeder van Zayne, Louah, Jesse en Fynn.
Ik houd van: in de natuur zijn (zitten, wandelen, fietsen, zwemmen). Vrijheid. Alleen (Al-Een) zijn. Samen: eten, praten, spelen, zingen, mediteren, bewegen(bio danza, yoga, wandelen).

Ik houd van lawaai maken en muziek luisteren. Van zingen en m’n stem laten klinken door de ruimte. Ik heb de stilte nodig en houd ervan me van tijd tot tijd af te zonderen in de natuur. Opladen, indrukken verwerken, in m’n eigen energie en stilte zijn. Ik ben geboren op 6 maart 1956. Heb een grote  intuïtie waar ik in m’n heel jonge jaren voornamelijk erg bang van was. Helderhorend, heldervoelend, ruikend, ik hoorde al jong waar het verborgen verdriet zat als mensen spraken. Er volgde een lange – aanvankelijk eenzame – weg om dit alles een plaats te kunnen geven. Veel (overerfde) trauma’s werden verwerkt en losgelaten. Een op veel niveaus uitdagend leven – ook privé – volgde. Ik heb geleerd echt te Voelen, mezelf niet meer kwijt te raken in eten, snoepen, roken of drinken. Altijd terug te kunnen komen bij Mij. Ik ben goed gegrond, krachtig en gezond. En een compassievol, zuiver levend, mens. Met verlangens, wensen, vreugde en verdriet. Alles wat er is mag gevoeld en geleefd worden. Ik ben in beweging en soms ook niet. Kortom: niets van de mens is mij vreemd. Niets is “gek”. Ik bied veiligheid en ruimte aan een ieder die mij vindt en om hulp vraagt.

Carla de Brave
Carla de Brave

Helen

Helen kun je alleen als je kontakt maakt met wat in je leeft. Kontakt met je gevoelens maken; je gedachten (durft) te onderzoeken. Het gaat eerst om voelen, durven voelen, toelaten, verwerken. Gezien en gehoord worden. Daar zijn kleine stapjes voor nodig. Iedereen is uniek; geen enkel lichaam reageert hetzelfde op middelen, kruiden, voeding of andere therapievormen. Protocollen zijn er voor standaardmensen en die bestaan niet. Ik kijk en luister naar jou als mens en samen met jou naar wat jij nodig hebt.

Ik ben er voor jou

Ik ben er voor jou als je zogenaamde vage klachten hebt (houdt). Als je fysieke klachten en/of psychische/emotionele klachten hebt. Steeds maar verdriet hebt en houdt. Om samen te kijken en te voelen waar het verborgen verlies bij jou zit.
Als je Lyme/ of Covid hebt gekregen en je je niet beter bent gaan voelen na behandeling. Als je post-Lyme of Covid problematiek voelt; klachten hebt na vaccinaties of antibiotica-inname; als je spijsverteringsklachten, uitslag, pijn, en onbehagelijkheid, depressies, fybromyalgie, reuma, artritis, Parkinson of Alzheimer of kanker hebt.

Ik geef specifieke energetische behandelingen

Ik geef specifieke energetische behandelingen, consulten en adviezen. In de praktijk wordt altijd gewerkt met natuurlijke geneeswijzen, waaronder wat mij betreft het adem- en stemwerk ook behoren. In een groepje en ik geef individuele sessies adem en stemwerk, stembevrijding.  Sjamanistische healings en regressie/droom sessies. Systemic Rituals (familie-opstellingen vanuit Sjamanistisch perspectief). Kaartleggingen- met readings; ik werk met Orakelkaarten, Krachtdieren, Engelen en inzichtkaarten (Kahn-traumahealing).

Sinds jaren : voedingsadvies(orthomoleculair en Ayurvedisch). Het testen van kruiden en supplementen en voeding voor advies op maat.  Door middel van onderzoek en metingen (testen) met de bio-resonantie apparatuur, help ik mensen met chronische enof onbegrepen (z.g.n. vage) klachten, die niet gemakkelijk te behandelen zijn.Voor gedetailleerde uitleg over bio-resonantie: zie onder bio-resonantie.

Ik geef graag aandacht aan het diepste verlangen van de mens: gezien en gehoord willen worden, zich veilig voelen in contact.

Opleidingen, cursussen, workshops, trainingen op gebied van:

 • voedingsleer/orthomoleculaire geneeskunde
 • de spirituele factor bij Lyme/Covid
 • paranormale geneeswijzen
 • energiewerk, magnetiseren
 • voetreflexzone therapie/massage
 • innerlijk kind-werk en regressie
 • Ayurveda geneeskunde
 • yoga
 • meditatie
 • counseling adem en stembevrijding
 • bio-resonantie behandelingen-
 • sjamanistisch werken/Systemic Rituals (familie opstellingen), sjamanistische rituelen
 • droomwerk, kaartleggingen met readings
 • mantrazang, klassiek en improviserend zingen
 • muziek

Voel je welkom en veilig in mijn praktijk Clarity voor natuurlijke geneeswijzen.

Bel me voor informatie, als je eerst mijn stem wilt horen en een afspraak wilt maken.

Let op: ik ben geen beroepslid meer van de vele beroepsverenigingen.
De tarieven zijn daarom verlaagd in 2023.
Wel ben ik gastlid van de LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten).

LVNT Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten
Maak een afspraak
Carla de Brave
Toen ik contact zocht met Carla, wist ik eigenlijk nog niet zo goed wat ik met haar wilde bespreken. Ik wist alleen dat er iets was wat mij in de weg zat, waardoor ik mij vaak zo opgejaagd en onrustig voelde, maar ik kon er maar niet achterkomen wat dat was.
Ik heb eerst een intakegesprek met Carla gehad, waarbij ze uitgebreid de tijd nam om mij mijn verhaal te laten doen. Dat was sowieso al heel prettig, om weer een keer te kunnen praten en gehoord te worden.
Na deze intake adviseerde Carla mij terug te komen voor een een Sjamanistische consult/ sessie.
Ik heb besloten om dit te gaan doen, deels uit nieuwsgierigheid en deels in de hoop dat we misschien zouden kunnen achterhalen wat mij nog in de weg stond om rustiger door het leven te gaan.
Toen ik bij haar kwam voor de trancereis, hebben we eerst rustig gepraat en nogmaals besproken wat het precies was wat we wilden gaan onderzoeken. Daarna ging ik op een bed liggen en begon Carla aan de trancereis. Het eerste deel van de reis was heel onrustig en zo voelde ik mij toen ook, maar daarna kwam er rust over me heen en voelde ik me bijna in slaap vallen. Carla had dat ook zo ervaren, het laatste deel van de reis was heel mooi en ontspannen. Het bleek inderdaad dat ik bepaalde dingen uit het verleden nog steeds met mij meedroeg, die me belemmerde om voluit te leven en te voelen. Carla heeft ervoor gezorgd dat ik hier op een mooie manier afscheid van kon nemen en heeft ook bepaalde negatieve energieen bij mij weggenomen. Sinds dat ik bij haar ben geweest kan ik veel beter en dieper ademhalen en voel ik me veel meer ontspannen. Het opgejaagde gevoel is eindelijk weg, ik voel me echt bevrijd. Hier ben ik Carla dan ook heel dankbaar voor. Ik zou het zeker anderen aanraden die het gevoel hebben ergens mee te zitten, of om bepaalde vraagstukken in het leven opgelost te krijgen. Daarnaast is het ook heel interessant om een keer zo’n trancereis te mogen ervaren, er gaat letterlijk een andere wereld voor je open…
Anoniem