De 13e Rite van de Munay-Ki

De 13e Rite van de Munay-Ki: De Rite van de Baarmoeder. 

Alles wat jouw moeder is overkomen,
is jou overkomen,
terwijl ze zwanger was van jou.

De 13e Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook en zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.

De collectieve energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.

Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening… een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

Er bestaat een lijn van vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van lijden. Deze vrouwenlijn wil ons aan het volgende herinneren:

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven”.

Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13th Rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze rite van de Munay-Ki staat los van de andere 9 Munay-Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden.

Als vrouwen zich inschrijven (of dat van tevoren graag willen weten), krijgen ze een brief met instructies over wat we doen aan ritueel, symboliek e.d.

De betaling kun je  van tevoren doen, omdat je dan zeker weet dat je plaats is gereserveerd (i.v.m. de ruimte).
De kosten voor de Rite zijn : €45,-
De Rite wordt altijd gehouden met Volle Maan in de middag, van 14.00 tot ongeveer 17.00 uur.

Kijk voor de data op de activiteitenpagina.