Laatste afgelopen Evenementen

Workshop Helende Rituelen

De Zon Rondom Ringdijk BP 16, Amstelveen

Deze nieuwe workshop gaat over verbinden en helen;  over Zijn, en over troost en Licht. We zullen mediteren, oefenen, heilige rituelen doen en zingen, voor de aarde, de wereld, voor ieder wezen. Voor veiligheid, zelfhelend vermogen, kracht, licht en Liefde. In alle rust in de mooie, serene, op de natuur gerichte ruimte in Nes aan de ... (lees hier verder)

€50

Workshop Klank en Healing

De Zon Rondom Ringdijk BP 16, Amstelveen

Een dag van diepe ontspanning, klank, healing, Sacred movement en symbolen. De helende kracht van klank en kleur... om bij op te laden, los te laten waar nodig, zacht te zijn voor jezelf. De kracht vinden om in beweging te komen, je lichaam te voelen, te dansen en te zingen. De ochtend bestaat uit een welkom, ... (lees hier verder)

€65

Mantrazang en meditatie

Praktijk Clarity Multatulilaan 7, Uithoorn

Een Mantra is een heilige spreuk, gebed of religieuze zin uit een tekst die gereciteerd of gezongen wordt om de geest vrij te maken van (storende) gedachten. Dit geeft helderheid en vrede. Afsluitend doen we een meditatie, die voorafgegaan wordt door het spel op de Tanpura, een bekend Indiaas muziekinstrument dat als ondertoon of als ... (lees hier verder)

€15