Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Een dag van diepe ontspanning, klank, healing, Sacred movement en symbolen.

De helende kracht van klank en kleur… om bij op te laden, los te laten waar nodig, zacht te zijn voor jezelf. De kracht vinden om in beweging te komen, je lichaam te voelen, te dansen en te zingen.

De ochtend bestaat uit een welkom, geleide meditatie, zachte bewegingen en wat oefeningen. Om te aarden, te voelen en in je lichaam aanwezig te kunnen zijn. De stem gaat hierin mee.

Na een pauze en lunch is er weer samenzijn in de kring waarin we o.a. werken met een visualisatie of geleide fantasie om helende kwaliteiten te bekrachtigen. Kleur, sacred movement, klank, muziek, healing. Kortom: een samenzijn in verbinding van klank, kracht en kleur.

In de middag doen we een groepshealing om zacht, zuiver en gelouterd naar huis te gaan.

 

Wanneer: 3 mei 2023

Waar: De Zon Rondom in Nes a/d Amstel/Amstelveen; een prachtige, rustige zaal met veel ruimte, een keuken, schoon, met uitzicht op de weilanden met koeien, hazen, paarden, buizerds….(de route volgt na aanmelding)

Deelnemers: voor iedereen die van spiritualiteit houdt en zachtheid zoekt in zichzelf, verbinding door middel van adem, lijf en stem. Minimaal 8 personen, maximaal 15.

Tijd: van 9.45 (welkom, thee) tot ongeveer 16.00 uur.

Bijdrage: € 65,- p.p. incl: koffie,thee,lekkers, sapjes, soep voor bij de eigen meegebrachte lunch en fruit

Begeleiding: Carla de Brave- healer, stembevrijder, holistisch therapeut.

Aanmelding:  Telefonisch (06-226 08 327) of per mail (carladebrave@gmail.com). Vermeld bij aanmelding graag of er dieetwensen zijn (gluten, lactose, suikervrij).
Aarzel niet om mij te bellen voor vragen of wensen!